SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Säker & Trygg förening

 

FGoIF är certifierade som en Säker & Trygg Förening Det är Mörbylånga kommun med stöd av RF-SISU som utför certifieringen. Här finner du huvuddokumentet.

 

Syftet med det stora arbete som lagts ned på detta är att nå;

en bättre hälsa, minskad skadefrekvens, ökad säkerhet och trygghet för våra medlemmar.

 

Dokumentet och arbetssättet Säker & Trygg förening ska ge stöd och vägledning till alla som finns inom barn- och ungdomsfotbollen i föreningen. Föräldrar ska känna att deras barn och ungdomar är i säkra händer i vår förening. Ledarna ska känna att de har rätt kunskap för att vara en säker och trygg ledare, och att känna till S&T är en del av en ledares utbildning.

 

Det är viktigt att budskapet sprids till alla som är engagerade i föreningen. Föreningens styrelse har ansvaret för att informera och utbilda ungdomsledarna som i sin tur informerar och utbildar föräldrar och andra anhöriga. Alla i föreningen bör vara medvetna om att de är medlemmar i föreningen och inte i ett enskilt lag. I Färjestadens GoIF vill vi undvika ”klubbar i klubben”.

 

Dokumentet är föreningens gemensamma inriktning som ska vara vägledande för alla lag i föreningen. Skrivningen uppdateras årligen.

 

Synpunkter tas gärna emot, ta kontakt med ansvarig i styrelsen.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 10/06 14:25 
Hem, 27/05 07:28 
Hem, 20/05 09:25 
 
Våra sponsorer