SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Du som ledare och tränare är ovärderlig

 

Välkommen som ledare och tränare i F GoIF

 

Som ledare och tränare är du en viktig ideell kraft som ser till att alla barn i Färjestaden har möjlighet att ha roligt och spela fotboll tillsammans. Din insats är ovärderlig!

 

Medlemskapet är grunden

Färjestadens GoIF är till för våra medlemmar. Det innebär att om du vill bli ledare eller tränare måste du bli medlem i föreningen stå bakom föreningens syfte, mål och värdegrund. 

 

Steg för att bli ledare och tränare

När du ansöker om att bli ledare och tränare så är det ett antal steg som ska genomföras

 

Att träna och leda är ett samarbete - ett Teamwork

Vi har inga huvudtränare i våra barn och ungdomslag!

Alla tränare och ledare ska få delta på lika villkor, alla ska få vara med, tycka att det är kul

 

Hos oss i Färjestadens GoIF ska alla tränare och ledare ska ha likvärdiga uppgifter och turas om att planera och leda aktiviteter. I laget ska det inte finnas en inbördes hierarki - utan alla är lika värda, allas ord väger lika tungt och allas ideer och kunskap ska välkomnas. Arbeta tillsammans fram hur ni vill jobba i ert lag, hur ni turas om och hur ni gör så alla får komma till tals. 

 

Var uppmärksam. Ett tydligt och bra ledarskap smittar av sig och visar vägen, men det gör också ett dåligt ledarskap där ledare och tränare inte stöttar och pushar varandra. Upplever du mobbing i ditt lag, antingen att du är utsatt eller att någon ledar- eller tränarkompis blir utsatt, kontakta genast styrelsen. 

 

Det är ett förtroendeuppdrag

Att vara tränare och ledare i Färjestadens GoIF innebär du får ett förtroendeuppdrag från föreningens styrelse och från föreningens alla medlemmar. Detta uppdrag innebär att du måste följa föreningens riktlinjer, policys och värdegrund. Kan man inte följa dessa riktlinjer så kan man inte heller vara ledare i vår förening.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 16/11 14:35 
Hem, 09/11 10:30 
Hem, 18/10 13:24 
Hem, 19/09 14:57 
 
Våra sponsorer