SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Föräldrar i FGoIF

Föräldrarna är oumbärliga i Färjestadens GoIF. Hela klubbens verksamhet bygger på föräldrars ideella arbete. Utan föräldrar, ingen klubb. Och utan klubb, ingen fotboll (i lag, vill säga). Så enkelt är det. Därför är det viktigt att alla föräldrar med barn i Färjestadens GoIF från början förstår att deras närvaro och insatser inte bara är välkomna utan faktiskt helt nödvändiga!

 

Det är roligt att vara engagerad i Färjestadens GoIF och vi vet att det finns många föräldrar runt varje lag som vill göra en insats, bara det finns en tydlig bild av verksamheten och de uppgifter som behöver göras

 

Vi stöttar från sidlinjen

Färjestadens GoIF en klubb som står för Fair Play – både på plan och utanför. Det ska alltid vara en rolig idrottslig upplevelse att möta Färjestadens GoIF. Vi som är vuxna måste vara goda förebilder och ta vinster och förluster med samma goda humör. Fast det är förstås tillåtet att vara extra glad efter en go’ seger. Genom att skapa bra stämning runt matcherna ger vi barnen positiva erfarenheter av idrotten.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 10/06 14:25 
Hem, 27/05 07:28 
Hem, 20/05 09:25 
 
Våra sponsorer