SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Sektioner, uppdrag och ansvar

För att vår förening ska kunna utvecklas och för att vårt arbete ska kunna bedrivas med god kvalité behöver vi ha en tydlig arbetsfördelning och vara många som hjälps åt. Vi har valt att dela upp arbetet i ett antal sektioner för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt samt att arbetsinsatserna ska vara rimliga.

 

Hur fattas beslut?

Föreningens beslutande organ är årsmötet, extra årsmöte och styrelsen. På årsmötet beslutas om en verksamhetsplan och budget – en ram för kostnader samt hur verksamheten är tänkt att finansieras under kommande år. Målet är inte att gå med vinst, dock är vi noga med att hålla en mycket god likviditet (kassa) för att kunna möta framtidens utmaningar, investeringar och nödvändigt underhåll. Sektionerna har visst mandat att fatta egna beslut men ska i vissa fall ta fram förslag som godkänns av antigen styrelsen eller stämman. 

 

Ansvar

Efter årsmötet är det styrelsen som har det övergripande ansvaret. Styrelsen samt alla sektioner har, inför varje verksamhetsår, ansvar för att ta fram en hållbar budget för verksamheten och sedan säkerställa att beslut och insatser syftar till att uppnå föreningens mål och syfte och att det sker i enlighet med styrande dokument och beslut. 

Alla sektioner har ansvar för att bevaka och om möjlighet ges söka stöd och bidra för föreningens verksamheter - alla förslag ska först godkännas av styrelsen. 

 

Tveka inte.. vi behöver din hjälp, ta kontakt med någon i styrelsen eller sektionerna om du vill vara med! Kontaktuppgifter finner du här.

 

Sektion

Ansvar/uppdrag

Undergrupp

Kommitée

Styrelsen

 

Sportadmin

Kommunikation
Valberedning    
Revisorer    

----------------------------

 

 

Ungdomssektion

Leda och styra arbetet i och kopplat till barn- och ungdomslagen - utveckla lag, ledare och spelare.

 

Säkerställa att alla har den information som behövs för att kunna träna, delta i seriespel och cuper och bidra i alla åtaganden. 

Domare

Utbildning

Ledarutveckling

Säker och Trygg

Lagteam

Aktiviteter

Seniorsektionerna
Dam
Herr

Leda och styra arbetet i och kopplat till seniorlagen - utveckla lag, ledare och spelare.

 

----------------------------

 

 

Ekonomi -
Sponsorgrupp

Säkerställa en hållbar ekonomi och god internkontroll. 

 

Budget, rapport, uppföljning

Kassör

Kansli (fakturor, inköp)

Kiosk

Lotter

Sponsor

Avtal

Medlemsregister

Försäkring

IT, telefoni

Anläggning Välskötta, säkra,  ändamålsenliga och resurseffektiva byggnader och anläggningar av god kvalitet som skapar bästa förutsättningar för att genomföra våra aktiviteter och som är välkomnande för våra gäster

Brandskydd

Hållbarhet 

Projekt Utvecklings- och operativt arbete kopplat till åtgärder och insatser för att skapa erbjudanden till medlemmar och öka föreningens intäkter. 

Cuper

Ironman

Fotbollsskola

Drive-in fotboll

Läger

Loppis

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer