SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Säker & Trygg förening

Hitta Säker & Trygg på hemsida. Under flikar med (S&T) hittar du infomration kopplad till rutiner och dokument som ska säkra att vår verksamhet är säker och trygg. På varje sidan står sedan information om vilket avsnitt i certifieringen som texten kopplar till. 

________________________

 

Vi Färjestadens GoIF har valt att arbeta efter och certifiera oss enligt Säker & Trygg förening. Vill du ha mer kunskap och information går det alltid att kontakta vår lokala föreningskonsulent vid RF-SISU Småland.

 

Ur vår vision

/.../ Vi ser certifieringen som en Säker & Trygg förening som en del i förverkligandet av vår vision. Genom den vill vi nå en bättre hälsa, minskad skadefrekvens, ökad säkerhet och trygghet för våra medlemmar.

  • Föräldrar ska känna att deras barn och ungdomar är i säkra händer i vår förening.
  • Ledarna ska känna att de har rätt kunskap för att vara en säker och trygg ledare. En genomtänkt ledaretik och välutbildade ledare är viktigt. /.../

 

________________________

 

Hur fungerar Säker & Trygg

Arbetet och informationen kopplad till Säker & Trygg förening ska ge stöd och vägledning till alla som finns inom barn- och ungdomsfotbollen i föreningen.

 

Informationen på vår hemsida - så som vision, mål, planer, policier, rutiner mm -  är kopplade till att uppfylla kriterierna i Checklistan för Säker & trygg och ska vägleda hela föreningen i det vardagliga arbetet. Det utgör föreningens gemensamma inriktning och ska vara vägledande för alla våra lag. 

 

Det är viktigt att budskapet och informationen sprids till alla som är engagerade i föreningen.

 

________________________

 

Ansvar

  • Föreningens styrelse har ansvaret för att informera och utbilda utsedd ansvarig i Lagteamet
  • Utsedd lagteamsansvarig informerar och utbildar i sin tur övriga i lagteamet, föräldrar, målsmän och andra berörda.

 

________________________

 

Tillsammans är vi Föreningen Färjestandes GoIF

Alla i föreningen ska förstå och vara medvetna om att de är medlemmar i föreningen, och inte i ett enskilt lag. Detta för att undvika ”klubbar i klubben”

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer