Färjestadens GoIF

Utbildade och trygga ledare

Du som ledare ska känna att du har rätt kunskap för att vara en säker och trygg ledare och tränare för våra barn och unga. Vi ska tillsammans skapa en genomtänkt ledaretik då våra medlemmar värdesätter välutbildade ledare.

Med stort stöd av RF-SISU Småland ska vi tillsammans ge dig som ledare/tränare de bästa förutsättningarna att utvecklas både vad gäller fotboll och ledaregenskaper.

Barnledarutbildning - nästa tillfälle
2022-06-17 09:32

Arrangör: RF-SISU Småland

Tid: tor 08 september, 17:00 - 21:00
Plats: Konstgräset

Barnledarutbildning, Färjestaden

RF-SISU Småland bjuder in till Barnledarutbildning.

Utbildningen riktar sig till dig som är ny som ledare inom barnidrott, till föräldrar och till dig som vill utveckla dina kunskaper om barnidrott. Under utbildningen riktar vi in oss på idrott för barn, 5-12 år.

Innehållet i utbildningen är:

• Idrottens värdegrund och riktlinjer
  • Barns utveckling
  • Ledarskap för en barngrupp
  • Pedagogiska tips
  • Tips på praktiska övningar

För mer information om utbildningen kontakta

RF-SISU Småland, Therese Möllevi,

tel. 070-450 54 40,

epost: therese.mollevi@rfsisu.se.

Välkomna!

Tejpning och akut omhändertagande vid idrottsskador
2022-06-17 09:30

MISSA INTE EN MÖJLIGHET TILL VIDAREUTBILDNING

Tejpning och akut omhändertagande vid idrottsskador

Onsdagen den 7 september 2022, Kl. 18.00-20.30
Kalmar, Pressrummet på Guldfågeln Arena (ni blir insläppta via VIP-entrén)

Utbildningen är kostnadsfri, RF-SISU Småland bjuder på kaffe & fralla under kvällen!

Grundutbildning för tränare (digital & fysisk), Kalmar
2022-06-17 09:19
RF-SISU bjuder på en grundutbildning (GUT)
gratis för oss som samarbetar med RFG-SISU Småland

Denna utbildning är inte en av de två utbildningar som ledare/tränare i FGoIF ska gå, men GUT är en viktig komplettering till den idrottsspecifika utbildningen som ni får av föreningen. På utbildningen får du kunskaper om vad idrotten säger om hur vi ska bedriva barn- och ungdomsidrott, och hur man som ledare ska bete sig och vara.

Antingen kan man gå denna utbildning som ett första steg eller som ett steg 2 efter Barnledarutbildning.

Sista anmälningsdag 2022-09-28
Kurstillfällen