SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Fotbollslek - glädje, rörelse och nya kompisar
Välkommen till fotbollslek

Till vår fotbollslek är alla är välkomna och vi fyller på löpande under säsongen. Fotbollslek innefattar en träff i veckan - antingen på vår gräsplan på Grövle eller när det blir kallt, i en av kommunens inomhushallar. 

 

I denna åldern är fokus på att vi leker – fotbollslek ska dominera träning, och fotbollsövningar ska endast vara ett inslag.  Alla ska ha en boll att "ta hand om" under passet och vi har många ledare på plats som ser till att lekar och övningar sker i små grupper. 

 

Vi ska ta hänsyn till barns olikheter och aktiviteter ska anpassas efter gruppen och individen så alla tycker att det är roigt att vara med. När vi spelar så är alla utespelare och ledarna står i mål, i bland kan någon som vill så testa att vara målvakt. 

 

VI spelar inga seriematcher eller cuper i denna ålder. 

 

Det är ni föräldrar som utgör lagteamet - Motorn i verksamheten!

Ni är ledare, tränare och genom lagteamet arrangerar och genomför ni alla aktiviteter (fotbollslek, grillkvällar, kioskförsäljning) - detta är grunden i föreningens verksamhet. 

 

 

_______________________

 

Läs våra NYHETER

Avslutning och kortare sommaruppehåll
2023-06-08 17:10

Igår hade vi ledare en liten träff hemma hos mig och diskuterade lite framåt.

 

Vi kommer att ha sista träningen den 9/7 innan sommaruppehåll och kör igen den 13/8. Med reservation att det kan komma att ställas in med kort varsel om vi inte får flera föräldrar som kan hjälpa till.

 

Den 28/6 kommer vi ha sommaravslutning på Granudden kl 17:30 - 18:30, skriv gärna in detta i kalendern.

 

Alla datum finns i Sportadmin och på vår hemsida i Kalendern. 

 

Om du är intresserad av att hjälpa till hör gärna av dig till någon av oss ledare, det behövs inga fotbollskunskaper, kan man datten så kommer man långt med det 😎

 

//ledarna

Ändrad träningstid 14/5
2023-05-12 08:03

Träningen på söndag den 14/5 är flyttad till lördagen den 13:e Maj kl 10:00. Detta på grund av fotbollens dag på söndag där ledarna i vårt lag är med och hjälper till.

 

Nya spelare är välkomna att prova på. 

 

//Anna, Emma, Krister och Marco 

Utomhusträning
2023-04-19 09:38
Nu är våren i antågande och det börjar det närma sig att sätta igång igen utomhus. Första datumet kommer att bli den 7/5 kl. 10:00 - 11:00 på Grövle.
 
Har lagt in alla datumen i Sportadmin och kalendern. Skickar ut kallelse för träningarna likadant som vi gjort i vinter, sex dagar innan. Tacksamt om ni svarar på dem så fort ni vet, blir det sjukdomar går det alltid att ändra sen. Detta för att vi ska kunna planera antal ledare på träningen samt ett bra upplägg.
 
Vi kommer likt förra året att ha ett uppehåll under semestern/sommarlovet. Detta återkommer vi till.
 
Nya barn är välkomna till träningarna, hugg tag i en ledare på plats så får ni mer information.
 
//Anna, Emma, Krister och Marco
Träningsinformation
2023-03-29 19:46

Igår hade vi ledare i föreningen möte på skansen där det bland annat beslutades om träningstider för våren, sommaren och hösten. Vi i F17 har fått samma tid som vi hade i somras det vill säga kl. 10:00-1100 på söndagar.

 

Precis som förra året kommer vi ta över planer med uppställd sarg från dem som är ett år äldre. Vilket innebär att vi bara behöver hjälpas åt med att plocka bort. Vi tyckte det upplägget fungerade väldigt bra.

 

Nu på söndag 2/4 kör vi sista inomhusträningen innan vi tar en liten paus och så är förhoppningen att vi kan starta upp utomhus söndagen 7/5 på Grövle om vädret tillåter. Ni som inte vet vart Grövle ligger så är det fotbollsplanen vid pulkabacken vid Formpress (Grövlegatan)

 

Vi kommer skicka ut kallelse till er alla när vi fått klartecken att beträda Grövle efter vinterdvalan.

 

Nya barn är också välkomna att dyka upp, hugg tag i en av oss ledare på plats så kan vi berätta mer. 

 

//Anna, Emma, Krister och Marco

Ändrad träningstid
2023-03-20 19:44

Söndag 26/3  är det cup på vår träningstid så har ordnat en ny tid kl 14:15 - 15:15 i Smaragdhallen. Såg detta efter att kallelsen gått ut, så ni får bortse från första kallelsen helt enkelt.

 

Välkomna! 

 

//Marco

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 16/11 14:35 
Hem, 09/11 10:30 
Hem, 18/10 13:24 
Hem, 19/09 14:57 
 
Våra sponsorer