Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Truppen" i menyn.

Läs våra NYHETER

Säsongsavslutning
2022-10-02 19:08

Hej.

Vinst med 5-4 till slut, PUST, Lindsdal kröp närmare och närmare så det var skönt att vi hade 5 måls försprång :)

Tack för grillning och servering av burgare efter matchen, jättelyckat och gott.

Nu är det uppehåll till den 23/10 då träningen börjar med en mixad grupp tillsammans med spelare födda -08. Vi tränar då på konst och information om detta kommer veckan före träningsstart.

/Coaches

Kalmar Södra-Färjestadens GoiF 1-3
2022-09-24 14:22

Härliga förutsättningar på Utmarken med spel på A-plan med lite lätt duggregn. Lite nytänk på uppvärmningen och vi klev supertaggade in på planen vid avspark.

I första perioden ägde vi bollen och spelet precis som vi ville ha det. Luckor skapades genom bra rörelse och vi kunde skära igenom Södra på ett bra sätt med 3-3-2. Två av målen med s.k cutbacks som blivit ett farligt vapen för oss. Vi öser på och kommer till många avslut.

I andra har vi ett par positionsbyten och det blir lite mer felpass och sämre rörlighet, vi går ner på 3-4-1 och får lite mer grepp om mittfältet för Södra pressar på. De räkar få in en boll som studsar igenom annars spikar Elliot igen.

I tredje tar vi kontroll igen och spelet är jämnt men Södra hotar aldrig riktigt vi rullar runt på spelare och kan tryggt ta matchen i hamn.

2022-09-18 21:13

Roligt för oss att har fått tillskott de senaste veckor.

Välkomna i laget Leon och William!!!

Finns det fler fotboll sugna pojkar födda 2009 in o omkring Färjestaden??

Välkomna till oss!!⚽️💪

Match igen
2022-09-18 20:37

Idag behövde vi hjälp....och vilken hjälp vi fick!!

Med många av våra 09or i Nyköping på innebandy cup ( vilken de vann💪👍), skadade och sjuka spelare behövde vi ringa in spelare från våra 10or och även 08or.

2 av 3 10orna hade aldrig spelat 9 mot 9 och båda 08or spelade match precis innan våran match.

Inget problem!! Så härligt att se och uppleva att vi hjälps åt i föreningen och hur många väl utbildade spelare och tränare vi har!!!

För motstånd ståd IFK Berga idag vilka vi förlorade emot i våras.....konstigt nog..🙈😉

Vi började helt ok i en 1-3-4-1 uppställning, men efter ca. 15 minuter tom ca. 30 minuter in i matchen var vi tunna på mitt mitt i den defensiva arbetet för nån anledning.

Offensiv var vi bra dock och efter en 2-2 i första perioden bestämde vi oss för att byta till 1-3-3-2....vi vill ju spela offensiv och har kul...🤣...no risk no fun!!!

Spelet blev lite hetsig med några hårda närkampar från båda sidor innan vi kunde tar över matchen ännu mer efter kanske 40 minuter. Därefter rullade vi bollen riktig ich skapade många mål chanser.

7-2 blev slut resultatet vilket vi är väldigt nöjda med.

Special thanks go to: Charlie, Casper, Svante, Alvar och Wilmont!! Ni passade mycket bra i vårat lag och gjorde det super bra idag. Också till August som var en souveränt domare, det var ingen enkelt match att döma idag. Bra jobbad!

2 matcher kvar!!!

// Coaches P09⚽️💪👍

Vilken vecka....
2022-08-28 21:27

3 matcher, 3 borta matcher, 3 långa resor...

Det började med ÖM final mot RMSSG i Persnäs i söndags kl. 10 🙈 ...tidigt för att vara sista dag av sommarlovet. Väl värt att går upp så tidigt då, för vi gör ett suveränt match  hela 75 minuter

Och vinna matchen tydligt och får med oss ÖM guld.

I torsdags i Oskarshamn ser det tyvärr lite annorlunda ut...iaf efter ca. 30 minuter.

Vi ligger under med 0-3, men vi vet vad som gäller. Ta lnågra extra löpningar, lite tuffare

I närkamper och vi kan vända det.

Med lugn och ett viss självförtroendet tar vi över matchen och vinner med 6-3. En jämnt

Match dock hela vägen. Coolt med seger efter 0-3 konstaterade grabbarna.

Den obligatoriska stop vid donken är ju redan tradition i Oskarshamn efter matchen😋🍔

Igår körde vi lite till, hela vägen till Vimmerby. Igen kändes det svårt att komma i gång efter

En längre bilresan, men den matchen var inte jämnt.

ALLA levererade på en riktig högt nivå efter 10-12 minuter.

Tuffa tacklingar, härliga räddningar, kontringar, stabilt försvar, inställning, hörn varianter, överlapp,

Väggspel, frispark mål, jätte skott....you name it!!! 15-4 och tack för idag.