Färjestadens GoIF

Bli medlem i Färjestadens GoIF
Tillsammans är vi F GoIF

Vårt mål är att så många barn och ungdomar som möjligt skall vilja spela fotboll så långt upp i åldrarna som möjligt. Vi vill fokusera på laganda och kamratskap. Vi vill visa att en långsiktig och metodisk fotbollsutbildning leder längre än utslagning och konkurrenstänkande.

____________

Välkommen till vår hemsida. Här ska du är som spelare, du som är en del av lagteamet och alla andra medlemmar hitta all infomration ni behöver för att planera, genomföra och delta på våra aktiviteter.

Bli medlem. Läs mer om vårt medlemsskap och våra medlemsförmåner. För att ansöka om medlemsskap kllickar du på knappen till höger.

Vår hemsida utgör också informationsbasen som vår cerifiering i Säker & Trygg Förening baseras på. Denna information ska alla våra aktiva känna till och kunna orientera sig bland.

Hitta Säker & Trygg på hemsida. Under flikar med (S&T) hittar du infomration kopplad till rutiner och dokument som ska säkra att vår verksamhet är säker och trygg. På varje sidan står sedan information om vilket avsnitt i certifieringen som texten kopplar till.

__________________________________________________

läs våra NYHETER

Insamling till Ny Flaggstång & Flagga på Tallhöjden
2022-09-01 22:37

Hej Medlemmar!

På initiativ av oss seniorer, vill vi sponsra föreningen med en ny flaggstång och FGoIF flagga på Tallhöjden. Då nuvarande flaggstång är trasig och behövs bytas ut, vill vi nu starta en insamling för att göra detta möjligt. Är du intresserad av att bidra så tar vi tacksamt emot valfritt belopp.

Swish: 1234535290 (FGoIF)
Ange Bidrag Flaggstång som meddelande.

Tack på förhand.

Med Vänlig Hälsning

Agneta Jäverskog & Co  (Pensionärsgruppen)

Har du några frågor? Kontakta Agneta på 0709415782

Kalmar FF-IFK Göteborg
2022-08-19 09:43

Hej alla Medlemmar! Nu på Måndag 22/8 Spelar Kalmar FF-IFK Göteborg på Guldfågeln Arena 19:00. Vi har fått ett erbjudande av Kalmar FF där vi från FGoIF kan köpa biljetter för 65 kr/st.

Intresseanmälan är öppen till 18:00 på Söndag.

Gör enligt följande.

Maila Filip@fgoif.se och ange hur många biljetter ni vill köpa.
- Swisha beloppet till 1234535290 meddelande "Biljetter Kalmar FF"
- Samling 18:15 vid den stora bollen utanför Guldfågeln Arena.

Hoppas vi ses!

Med Vänlig Hälsning

Filip Wolf-Ahlquist

Swish var det här!
2022-08-15 08:52

Från och med 11/8 kommer ni som medlemmar att kunna välja Swish som betalsätt för alla betalningar som görs via SportAdmin. Detta kommer möjliggöra en ännu bättre och smidigare upplevelse för er.

Sommarvila för planerna!
2022-06-23 10:13
Hejsan! Mellan 7 Juli- 21 Juli kommer vi stänga av planerna på Grövle och Tallhöjden. Detta för att planerna ska få vila upp sig inför Höstsäsongen. Vi hänvisar all träning under denna period till Konstgräset.

Önskar er alla en Glad Midsommar!
// Filip och Krille

Välkomna till fotbollensdag barn födda 2017
2022-05-20 08:09
Bild av AnnRos från Pixabay

Barn och vuxna är välkomna till Grövles fotbollsplan 29 maj kl.10:30

Färjestadens GoIF vill ge alla barn möjlighet att spela fotboll för att få träffa nya kompisar, ha roligt, utvecklas och röra på sig, och nu är det dags att starta fotbollslek för barn födda 2017.

Vi bjuder in alla barn och vuxna till en prova-på-dag. Barnen får träffa några av våra duktiga ledare och testa olika roliga aktiviteter med boll och alla vuxna får under tiden information om vår förening och hur vi tillsammans ska skapa ett lyckat team kring våra nya lag.

Alla vuxna bjuds på kaffe och te och sedan avslutar vi ca 11:30 genom att bjuda barnen korv och dricka.

Alla är välkomna! Hoppas vi ses!

Hitta till Grövleplan

Kom gärna till Grövle tills fots eller på cykel 🚲🛴då det är begränsat med bilparkeringar👍

Grövleplanen ligger vid Telebacken (pulkabacken), korsningen Äppelvägen-Grövlegatan. Parkering finns med infart från Grövlegatan eller på Kraftvägen (infart via Industrigatan – mot återvinningscentralen).

Har du frågor går det bra att ringa Christel Liljegren 0706–208 308 eller maila på christel.liljegren@energikontorsydost.se

Dam, 02/10 19:21
P09, 02/10 19:08