SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll

Bli medlem i Färjestadens GoIF
BLI MEDLEM
Tillsammans är vi FGoIF

Vårt mål är att så många barn och ungdomar som möjligt skall vilja spela fotboll så långt upp i åldrarna som möjligt. Vi vill fokusera på laganda och kamratskap. Vi vill visa att en långsiktig och metodisk fotbollsutbildning leder längre än utslagning och konkurrenstänkande.

____________

 

Välkommen till vår hemsida. Här ska du är som spelare, du som är en del av lagteamet och alla andra medlemmar hitta all infomration ni behöver för att planera, genomföra och delta på våra aktiviteter.

 

Bli medlem. Läs mer om vårt medlemsskap och våra medlemsförmåner. För att ansöka om medlemsskap kllickar du på knappen till höger. 

 

Vår hemsida utgör också informationsbasen som vår cerifiering i Säker & Trygg Förening baseras på. Denna information ska alla våra aktiva känna till och kunna orientera sig bland. 

 

Hitta Säker & Trygg på hemsida. 

 

 

__________________________________________________

 

läs våra NYHETER

Ny grupp startar under våren, P19 samt F19
2024-02-26 16:48

Barn födda 2019 kommer kunna anmäla sig from idag, till en början kommer Pojkar och Flickor träna tillsammans, men när grupperna sen är större så övergår det till 2 separata lag.

Träningarna kommer att startar upp under våren så fort allt är i ordning. Du kommer då få kallelse i medlemsappen SportAdmin när du är anmäld och klar. 

Välkommen med din anmälan, mer info kommer att komma under våren inför uppstarten.

Bli medlem!

Bingolotter 2024 Påsk UPPDATERAD!
2024-02-20 09:11

Hej på er alla!
Bingolotto försäljningen är nu aktiverad i systemet (SportAdmin) Vilket gör att ni redan nu kan börja sälja era lotter genom er webbshop och app och sen leverera dem till kunden när ni hämtat dem. 

Vi kommer fortfarande fortsätta att sälja Bingolotter vid påsk då detta är en viktigt inkomstkälla för föreningen och dessa kommer kunna hämtas inom kort på kansliet.
Aktivering av försäljning på SportAdmin kommer att ske förhoppningsvis under denna veckan, vilket gör att ni kan börja sälja lotterna direkt till kund i SportAdmin och Barnets personliga Webshop även om ni inte hämtat lotterna.

Vi kommer lägga ut extra öppettider för detta så fort vi ser att alla brev är klara,
de som hämtar dessa är ansvarig lagförälder i respektive lag som sen delar ut till de som ska sälja lotter!
1 Paket per familj om man har flera barn, boende på samma adress och sparade som familj i systemet. Övriga är det 1 paket per spelare.
De lag som säljer Lotter är födda 2017 och Äldre.

Tanken är att ni aldrig ska själva behöva hantera pengarna utan att kunden köper och betalar direkt i systemet och ni ger lotterna till köparen. =)

INGEN FAKTURA går ut till er utan allt måste ske via Sportadmin, jag bistår gärna med hjälp till er som känner er osäkra i detta, hör då av er via mejl eller ring under våra öppettider!

Lathund:

Video på Försäljning i SportAdmin

 

1. Leta upp rätt försäljning

Navigera till Lagkassan i Medlemsappen. Här hittar du dina pågående försäljningar. Klicka in på den aktuella försäljningen. I översikten ser du hur många produkter som laget eller du ska sälja, samt hur många produkter du har mottagit.

2. Så säljer du och tar betalt

Att sälja och ta betalt för dina produkter är enkelt. Du kan både sälja direkt via webbshopen, genom att låta köparen scanna din QR-kod eller betala för produkten själv. 

 

2.1 Sälj med QR-kod

Du kan välja att ta betalt direkt av köparen, t.ex. vid dörrknackning eller om ni säljer på marknad. Klicka på SKAPA NYTT KÖP >  Välj produkter > Gå till kassan och fyll i rätt uppgifter om kunden. Gå sen vidare till betalning  och välj betalsätt. Här kan du välja om du vill slutföra betalningen själv och betala från din egna mobil eller om det är köparen som ska betala. När transaktionen är genomförd hittar du beställningen på översikten i din app. Där håller du enkelt koll på vem som har köpt via din länk och kan markera när du har delat ut produkten till köparen.

 

2.2 Sälj via webbshop Inne på rätt försäljning klickar du på knappen TILL WEBBSHOP. Kopiera länken och dela den till nära och kära via sociala kanaler. Personen betalar själv via länken där den uppger hur många produkter den vill köpa, adress och annan information som är bra att känna till. Där betalar personen också direkt in till bankkontot som är anslutet till lagkassan. Du som spelare eller förälder slipper därmed ha pengarna på ditt egna konto. 

 

Även här hittar du beställningen i din försäljningsöversikt. 

 


TIPS! Genom att klicka in på aktuell försäljning i Lagkassan ser du vilka som har köpt av dig. När du har levererat produkterna till köparen kan du markera detta genom att bocka i bockrutan till vänster om köparens namn.
Uppdaterad information!
2024-02-19 08:54

FÖRSÄLJNING AV PÅSKÄGG TILL LAGET & FÖRENINGEN!

Föreningen har inlett ett samarbete med godisföretaget Tokige Ture. En del i detta är att samtliga spelare i föreningen ska sälja smaskiga påskägg.

Som spelare ska man sälja minst två påskägg, vinsten per ägg är 51 kronor. Förtjänsten av första sålda ägget går till föreningen, och vidare ut i verksamheten för inköp mm.

Förtjänsten på andra sålda ägget, och om möjligt flera går direkt till lagkassan.

Äggen väger 700g  kostar 170 kronor styck. Lagförälder/ledare skapar enkelt en sida för detta, specifik information om detta kommer separat från Tokiga Ture till lagföräldern i respektive lag.

 

Detta är en Perfekt sak att sälja både till privatpersoner och till företag. Ibland ger företag bort något som en gåva vid påsk och vi är dessutom själva att få sälja dessa på Öland!

 

Hur gör man som lagförälder och säljare?

Nästa steg för dessa ansvariga är att logga in och på lämpligt sätt få ut lagets unika länk så att säljarna kan börja att registrera sig.

Detta görs enligt följande:

Logga in på www.turesgodis.se med sin e-postadress och lösenordet ni fått i mejlet. 

Under fliken "hantera säljare" i menyraden klickar man på "registrera säljare".  Då skapas en unik länk för laget som alla kan använda för att registrera sig.

Enligt överenskommelse med styrelsen är det bestämt att alla säljer minst två påskägg á 700 gram. Detta gäller samtliga spelare då pengarna går till respektive lag utöver 1st ägg.

Sen är det ju bara att köra på utöver det med de produkter som finns i webshopen.

När säljaren sen är inloggad finns det dels en url-länk som gör att man kan dela webbshop på exempelvis sociala medier och dels en qr-kod som kunderna kan scanna för att se utbudet ni säljer smidigt i sin egen telefon.

 Vänliga Hälsningar Styrelsen!

Välkomna på Årsmöte!
2024-02-12 09:21

Välkomna på Årsmöte den 6 Mars klockan 18.00, Vi samlas i stora lokalen på Tallhöjden.

 

FÖREDRAGNINGSLISTA

 • 1. Mötets öppnande 
 • 2. Fastställande av röstlängd för mötet.  
 • 3. Val av ordförande och sekreterare för mötet.  
 • 4. Val av två protokolljusterare och tillika rösträknare.  
 • 5. Fråga om medlemmarna har kallats till årsmötet på rätt sätt och i rätt tid.  
 • 6. Fastställande av föredragningslista.  
 • 7. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsbokslut för det senaste
  räkenskapsåret.  
 • 8. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning för det senaste
  räkenskapsåret.  
 • 9. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid som revisionen avser.  
 • 10. Fastställande av medlemsavgifter för 2025.  
 • 11. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av
  budget/ekonomisk plan för 2024.  
 • 12. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.  
  a) Antal styrelseledamöter
  b) Säker o Trygg förening
 • 13. Val av:  
  a) föreningens ordförande för en tid av ett år;  
       b) halva antalet övriga ledamöter i styrelsen för en tid av två år;  
       c) två revisorer jämte suppleanter (ersättare) för en tid av ett år.
       d) ombud till möten där föreningen har rätt att vara representerad genom
           ombud.
 • 14. Val av sektioner för en tid av ett år:
   a) Damfotbollssektion
       b) Herrfotbollssektion
       c) Ungdomsfotbollssektion
 • 15. Val av ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, varav en utses
   till sammankallande.
 • 16. Eventuella övriga frågor som anmälts under punkt 6. 
 • 17. Avslutning.
Domare i sommar?
2024-02-07 15:16

Vill du vara domare under JMS i sommar så kan ni redan nu anmäla ert intresse via denna länk!
Anmäl dig som Domare!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Dam, 20/01 11:42 
Dam, 07/01 20:43 
F11, 26/12 14:10 
F17, 26/12 14:05 
Dam, 23/12 10:24 
 
Våra sponsorer