Referat Karlskrona-FGoIF
2022-09-04 17:45

Tack för lektionen!! 👏

Så kan man enkelt sammanfatta dagens match. Vi möter ett riktigt duktigt Karlskrona, som spelar/rullar/springer/löper jättebra och mycket.

Direkt i start av första perioden så var det som att den rätta gnistan, viljan inte fanns, kändes lojt överlag. Karlskrona börjar direkt att diktera villkoren för matchen. Tyvärr ramlar målen in och huvudena börjar hänga på våra killar.
Vi pratar i halvtidsvilan om att försöka börja om och göra en omstart. Detta tycker jag fungerar bra i början av andra halvlek som vi börjar riktigt bra. Sedan åker vi på

ett baklängesmål och då är det mer eller mindre godnatt.

Matchen rullar vidare i ungefär samma anda och tillslut blir det förlust med 11 eller 12-0.

Vi lyfter på hatten och gratulerar Karlskrona till dels ett grymt bra spel, dels till seriesegern som nu är klar!

För egen del gäller det att ta lärdom av matchen på alla möjliga vis och se framåt. Nästa match är på lördag borta mot Mönsterås.