Färjestadens GOIF3 - 2Ljungbyholms GOIF P-08 Södermöre Komb

Matchnummer: 144406034
Samling:09:45
Referat FGoIF-Södermöre
2022-08-14 14:15

Återigen en jämn och tät match mot Södermöre. Matchen började med att vi snabbt gjorde 1-0 när Lucas kom igenom på högerkanten. Därefter så förblev halvleken mållös, men det fanns några småchanser som med lite flyt kunde blivit mål.
I början av andra halvlek så trycker Emil in en boll efter lite flipperspel efter hörna. Sedan tar Södermöre tag i spelet och gör både 2-1 och kort därefter 2-2. Märks i detta läge att värmen börjar ta på killarna i båda lagen.
Tredje halvlek blir ett långt ställningskrig, med lite chanser åt båda håll. Med 5-6 min kvar tråcklar sig Simon fram och får in bollen bakom Södermöres duktiga målvakt, till 3-2. Blir en nervös avslutning på matchen, men killarna håller undan till 3-2 vinst. Stark insats av alla killar på planen, med denna match i åtanke så tror jag att flera lag kommer få ordentliga bekymmer med Södermöre under höstens kvarvarande matcher, ett riktigt bra fotbollslag.

För våra killar är nästa match på söndag, borta mot Lindsdal.