Emmaboda (DM P15) 0 - 1Färjestadens GoIF

Aktivitetsinfo: Vi samlas på Tallhöjden för gemensam avfärd kl 12.
Vinst i första DM-matchen!
2023-04-22 16:56

Årets första tävlingsmatch slutade med en 0-1 vinst  borta mot Emmaboda.
Matchen hade knappt börjat innan Simon tåade in 0-1 bakom Emmabodas duktiga målvakt. Därefter fortlöper halvleken med att vi har ett övertag spelmässigt och mestadels är på Emmabodas planhalva. Vi har några halvchanser, som med lite tur kunde blivit mål. Emmaboda är inte ofarliga i sina omställningar, men vi håller nollan.
Vi åker under halvleken på två ordentliga smällar, vilket resulterar i att killarna måste byta.

Vi pratar i halvtidsvilan om att försöka äga mer boll, inte direkt hitta offensivt, ha tålamod och äga spelet. Halvleken rullar vidare utan mål, båda lagen har sina chanser som mycket väl kunnat bli mål. Men båda lagens målvakter gör mycket bra matcher.

Lagen möts igen kommande onsdag i returmatch, denna gång på Tallhöjdens A-plan 18:30.