SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll
P08

Färjestadens GoIF
2 - 6
Fk Karlskrona (11-manna)
Färjestadens GoIF2 - 6Fk Karlskrona (11-manna)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 mars, 16:00
Plats:Konstgräset
Samling:15:00
Aktivitetsinfo: Vi möter Karlskrona -09, 11-manna.
Nyttig kunskap!
2023-03-19 07:21

Pang!!… så stod det 0-1. Karlskrona passade hemåt på sin avspark, sedan direkt en långboll som vi kommer fel på, och deras kille kommer igenom och gör mål. Gissningsvis efter 8-9 sekunder av matchen. 

Efter detta kommer killarna ändå in i det och tar över spelet första 10-15 min. Men Karlskrona är hela tiden farliga i sitt djupledsspel, de löper både snabbt, smart och vältajmat, vilket ställer till problem för oss. De rinner igenom flera gånger och kommer till farliga läge, en del blir det mål på, en del räddar Leon, en del smiter tätt utanför. Halvleken slutar 0-4. 

I paus pratar vi om vikten av att även vi måste ta dessa löpningar, vi får inte låta Karlskrona komma rättvända centralt, då sätter de passningarna med bra kvalitet, vi ska ta mer djup i backlinjen. Men framför allt så vill alla gå ut och göra en bättre prestation! 

Andra halvlek blir sedan bättre, tillslut så slutar den halvleken 2-2, vilket innebär slutresultatet 2-6. 

Aldrig kul att förlora, men nyttig kunskap och erfarenhet tar vi med oss från denna match! Hur ska/bör vi tänka när vi möter ett så pass löpstarkt lag? Hur ska vi se till att motståndarna inte får möjlighet att slå dessa passningar? Vi inser också att man måste löpa både rätt och mycket. mm mm. 

Vi tar nya tag, träning på sön-, mån- och onsdag denna vecka. Sedan är det match mot Lindsdal på lördag. 

/Johan 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer