SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll
P08

Färjestadens GoIF
4 - 0
IFK Borgholm 07/08
Färjestadens GoIF4 - 0IFK Borgholm 07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 mars, 16:00
Plats:Konstgräset
Samling:15:00, Tallhöjden
Aktivitetsinfo: Vi möter Borgholm 07/08 som är blandat av -07 och -08. De spelade 11-manna förra säsongen och blir säkert en bra match för oss.
Dubbla derbyvinster!
2023-03-12 15:51

Helgens två matcher slutar med 2 segrar. 
I lördagens match mot Borgholm så vinner killarna med klara 4-0. Spelmässigt så gör vi en stabil insats utan att glänsa. 
I söndagens match mot RM/SSG så bjöds det på målkalas, matchen slutade 10-5. Även i denna match är vi stabila vilket gör att vi kan göra en massa mål, men 5 insläppta är ju iofs mindre stabilt🙈. 

Det vi tar med oss från helgens matcher är att vi är på rätt väg, killarna är duktiga! Det vi måste fokusera på är att ha lite större tålamod i spelet, kunna börja om och inte alltid gå framåt, noggrannhet i passningar kan förbättras (blir sååå mycket enklare om vi ser till att passa bollen till en kille i röd tröja), bolltempot behöver ökas, finns tendenser till lite väl mycket bolltrampande vilket sänker tempot. 

/Ledarna

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer