Aktivitetsinfo: Vi kommer behöva att föräldrar följer med och kör ner till Rödeby.

Tänker att vi samlas för avfärd runt 8:30 vid Tallhöjden.
Referat Rödeby-FGoIF
2023-02-18 15:00

Efter en riktigt blåsig natt så kunde man befara att det skulle blåsa och vara besvärligt väder nere i Rödeby. Men det blev istället kanonväder och spel i solsken.

Matchen började trevande från vår sida, Rödeby tog direkt kommandot. Nära, nära att de ganska omgående i matchen tar ledningen, men blev som tur var inte så.

Inte helt rättvis, men efter ca 10 min gör våra killar en fin omställning som slutar med att Simon gör mål, 0-1.
Efter detta mål kommer killarna in mer i matchen och lyfter upp spelet mer och mer på offensiv planhalva. I slutet av halvleken kommer vi runt på kanten och kan spela in till Samuel som står helt fri framför mål och gör 0-2.

I halvtid är killarna nöjda med sin insats, vilket de har helt rätt i att vara.

Andra halvlek börjar med jämnt spel lagen emellan. Sedan kommer Samuel in i straffområdet och blir fälld, med straff som resultat. Wärenfalk stegar fram och sätter straffen fram till 0-3.
Ganska snabbt därefter kommer Rödeby igenom på kanten och via ett inspel snett inåt / längs med mållinjen hamnar bollen i mål, 1-3.

Spelmässigt har sedan Rödeby ett övertag, men vi är hela tiden kvicka/farliga i våra omställningar. Alvin rinner igenom på en sådan och kan rulla in 1-4.

Återigen kommer Rödeby tillbaka ganska omgående och gör 2-4.

Därefter håller killarna undan och matchen slutar med en vinst!

Bra insats och kämparvilja av samtliga killar 💪.