SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestadens GoIF
Fotboll
P08

Färjestadens GOIF
4 - 0
Kalmar FF
Färjestadens GOIF4 - 0Kalmar FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 september, 15:00
Plats:Tallhöjdens IP
Tävling:
Matchnummer: 144406054
Samling:13:45
Referat FGoIF-Kalmar FF -09
2022-09-18 19:34

Näst sista matchen för årets seriespel. 
Vi möter ett spelskickligt Kalmar FF, som vi vet kommer att vara duktiga med boll, både i spelet, men även duktiga organisatoriskt. 

Matchen börjar bra för oss, vi pressar tillbaka KFF och får ett spelövertag mot dem i första halvleken. Från sidan sett tycker jag det är ett relativt högt tempo i spelet. Vi gör två mål under halvleken, Simon och Wilmont gör båda mål, framspelade av Alvin. 
Andra halvlek börjar med att KFF äger spelet mestadels. Efter ungefär halva tiden börjar vi ta tag i spelet igen. Det blir två mål även i denna halvlek, Alvin och Wilmont (ass Simon). 
Sista halvleken blir av avslagen karaktär, blir lite småchanser åt vardera lag, men förblir mållöst halvleken ut. 
Summa summarum gör vi en helt okej insats. Tar med oss 3p in på kontot. 

Nästa söndag avslutar vi säsongens seriespel, hemmamatch mot Rödeby. Det kommer bli en bra match tror jag, mellan två jämna och välspelande lag. Vi hade turen på vår sida i vårens möte med dem och vann med 1-2, efter att ha vänt underläge sista 10 min av matchen. 

/Johan 

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Våra sponsorer