Samling:09:45
Referat FGoIF-Pukeberg
2022-08-27 13:48
Lagfoto!

Tidig förmiddagsmatch i tryckande värme, det var förutsättningarna inför matchen.
Vi pratade innan matchen att fortsätta på vårt fina spel som vi hade förra helgen. Vi skulle INTE falla in i köttande, långbollstjong om så blev fallet 🙈.
Första 5 min av matchen tryckte Pukeberg tillbaka oss, med bra spel. När vi väl vaknade till efter det så började killarna spela/rulla boll på ett mycket bra sätt. Lite av ketchupeffekt blev det, när halvleken var slut hade vi gjort ⚽️⚽️⚽️⚽️.
Bra snack i halvtid där vi pratade om att fortsätta vårt spel, och inte lägga fokus på hårda tacklingar mm. Halvleken blev sedan lite mer av fysisk karaktär då vi föll in i Pukebergs spel. De reducerar till 4-1, men innan paus lyckas vi få in boll nr 5.
I sista perioden återgår killarna till att rulla/spela bollen igen, detta resulterar i hela 5 mål i den perioden. Slutresultatet blir således 10-1.
En jättebra insats av alla killar!! Spelet de bjudit på under höstens seriematcher är riktigt riktigt bra!